nikkiligterink.reismee.nl

Vertrek-stress

Lieve mensen!

Via deze weblog zal ik proberen om de komende 3 maanden iedereen een beetje op de hoogte te houden van mijn avonturen. Zoals de patiënten, de artsen, de relaxtheid van de surinamers, Paramaribo en debinnenlanden.

Vrijdag vlieg ik richting Paramaribo om maandag te beginnen aan mijn stage sociale geneeskunde, hoe die stage er precies uit gaat zien is voor mij en Maaike(mijn mede-co en reisgenoot)nog een beetje onduidelijk. We hebben een programma gekregen, maarik kan nou niet echt zeggen dat hetmail-verkeer tussen ons en onze stagebegeleider altijd even soepel heeft gelopen. We zullen ons maar moeten overgeven aanhet relaxte van desurinamers en ons niet te veel druk maken.

Op dit moment zit ik vooral in de vertrek-stress en kom ik erachter dat een mens ontzettend veel nodig heeft en dat op ik op de een of andere manier hier nog weinig van heb.

Ik zal de komende wekenproberen regelmatig een nieuw verhaal en foto's te plaatsen om iedereen op de hoogte te houden.

Leuk dat je met me meereist!

Nikki

evelien

Geen mens zonder stress voor vertrek;) Hoort er helaas bij! Veel succes met alle voorbereidingen!! Vergeet niet je laatste daagjes in Nederland ook te genieten (van het weer enzo;)).
Dikke kus evelien.

Fransss!

Joehoeiiii Nik! Je gaat genieten! Of zoals de Surinamers zo leuk zeggen: Vrouw, je gaat genietah! ;)

xxx

anne

gekke nikkiemans! Geen reis zonder stress! Gelukkig kan je op zijn nikkies overal slapen! Dus over de vliegreis maak ik mij geen zorgen ;-)! Heeeeel veel plezier xoxo

Tine

Nikmans,

Whoooooos, je gaat morgen al!! Tjee wat spannend :)
Ga je lekker genieten en heel veel plezier maken..
En heb nu al zin in al je belevenissen te volgen!!!
XX

Alice

Lieve Nikki, ik wens je een heel goede reis en een fantastisch verblijf in Paramaribo! Dat gaat zeker lukken! Helaas ga ik je daar niet meer zien; onze reis valt nu toch in november. Maar daarna kunnen we verhalen uitwisselen! Lieve groet!

Tessa

Lieve Nikki,
Goeie reis morgen en geniet van alle mooie dingen die je gaat zien! Ben heel benieuwd naar alle foto's en verhalen en volgens mij is het in Suriname nu groot feest.

Veel liefs,
Tessa

Rianne

Lieve Nikki,
Heeeeel veel plezier en pas op voor al die grote dikke donkere.. euh, haha!!
Goede reis!!

Jenny

Nu kun je de stress achter je laten, goeie reis en geniet vooral!
Jenny

Nienke

Nikkilientje! De vertrek-stress is voorbij!!!! Ik wil een eerste indruk verhaal!!! XXXX